zaterdag 31 mei 2014

Tripje naar Arnhem

zaterdag 31 mei 2014



mdat ik vond dat ik gisteren niet was geslaagd in Nijmegen vroeg ik aan mijn zus of ze met me mee wilde naar Arnhem. Gelukkig zei ze ja want ik zou echt niet weten wie ik anders mee zou moeten vragen! Wederom vind ik dat ik niet echt geslaagd ben maar ik heb toch wel wat leuke dingetjes gekocht!


vrijdag 30 mei 2014

Gezellig dagje Nijmegen

vrijdag 30 mei 2014
Vandaag ben ik samen met mijn nichtje naar Nijmegen stad geweest! Het was heel gezellig maar ik vind niet echt dat ik ben ''geslaagd.'' We zijn eerst naar de Primark geweest en we waren er al om 9 uur. Eerst kon ik mijn nichtje wel killen omdat ze al om half 9 wilde vertrekken want ik wilde natuurlijk uitslapen maar later was ik er wel blij om. Tegen een uur of 10/ kwart over 10 vertrokken we en de winkel was bom en bom vol! Dus als je naar de Primark gaat raad ik je aan om vroeg te gaan, het beste is vlak na dat de deuren zijn geopend. Maar oké dit is wat ik allemaal heb gekocht!


donderdag 29 mei 2014

Mcdonalds salades

donderdag 29 mei 2014
Laatst vroeg mijn nichtje aan me of ik mee ging shoppen en natuurlijk zei ik ja. We gaan dus morgen naar Nijmegen en haar moeder zei dat ze de ov zou betalen en voor de mac. Nu probeer ik de laatste tijd wat gezonder te leven dus daar passen hamburgers en frietjes niet echt bij. Ik dacht nouja dan neem ik wel een salade want tjaa salades zijn gezond! Toch? Niet dus. Ik heb wat onderzoek gedaan naar de salades en ze zijn niet zo gezond als je denkt. Zie hier onder een zelfgemaakt tabel waar ik alle drie de salades en voedingsinformatie bij elkaar heb gezet:

ADH staat voor aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

woensdag 28 mei 2014

Nieuwe template

woensdag 28 mei 2014
Hee mensen! Sorry dat ik al zo lang niks heb gepost! Ik had echt belachelijk druk de laatste paar dagen met school. En als ik over wil gaan moet ik echt wat harder gaan werken... Maar oké! Hier dus weer een nieuwe post.

DIY: Mijn hoesje!

Waarschijnlijk heb je het al aan de titel gezien maar ik heb dus soort van mijn eigen hoesje ontworpen. Ik had eerst een gewoon wit klaphoesje tot ik me op een avond ging vervelen. Ik tekende eerst een klein hartje maar voor ik het wist zat mijn hele hoesje onder! Ik ben eigenlijk best blij met het eindresultaat. Kijk maar naar wat het resultaat is geworden en ik zou graag ook van jou willen horen wat jij er van vind dus laat gerust een reactie achter!





Why your relationship ended

Dus je had een relatie maar het is uit gegaan. Waarom is het uit gegaan? Is het jouw schuld? Nou dit kan meerdere redens hebben. Het kan natuurlijk gewoon zijn dat hij geen gevoelens meer voor je had of vise versa. Het zou ook gewoon aan jou kunnen liggen. Jaa het klinkt misschien heel gemeen maar misschien is het wel gewoon zo? En als het zo is weet je hoe je het de volgende keer wel goed of beter kan doen! Hier zijn wat mogelijke redens. Herken jij jezelf in een van deze dingen? Dan weet je wat je te doen staat!


donderdag 22 mei 2014

Quote #5

donderdag 22 mei 2014


Very simple. Als je niks verwacht kan je ook niet teleurgesteld worden. Als je bijvoorbeeld van iemand zou verwachten dat hij of zij je bloemen zou geven en hij of zij komt met lege handen zal je teleurgesteld zijn! Dus verwacht gewoon niks, denk simpel en lijd je leventje!

dinsdag 20 mei 2014

Time for a change!

dinsdag 20 mei 2014
Ik zat laatst dus te denken over mijn leven en hoe rommelig het eigenlijk is en hoe levenloos ik ben... Nu heb je misschien in een van mijn vorige berichten gelezen waar ik over een quote poste dat je niet je leven helemaal moet inplannen en dat het leven een beetje onverwachtst moet zijn maar ik ga mijn eigen quote eigenlijk een beetje tegenspreken. Ik wil een verandering in mijn leven. Ik ben de dagelijkse sleur waar ik me nu in bevind echt zat. Nu heb ik een paar doelen die ik wil bereiken en al een hele tijd in mijn achterhoofd rondspookte maar nu ga ik er ook echt voor! Ook in mijn andere post ''Let's get organised'' had ik al vermeld dat ik wat georganiseerder wilde worden maar ik ben nu van plan om mijn hele leven te veranderen.


Bron

maandag 19 mei 2014

Weirdest tattoos

maandag 19 mei 2014
Ik zat vandaag gewoon een beetje op internet rond te kijken en ik kwam bij een link terecht die je naar een site leidde die je foto's liet zien van de raarste tattoos. Van sommige viel mijn mond echt open en ik vroeg me af hoe stom mensen konden zijn om zo'n tattoo op hun lichaam te laten plaatsen. Natuurlijk is dit mijn mening en als hun er gelukkig van worden moeten ze het vooral doen maar sommige waren toch wel erg verbazingwekkend... Mijn vader zei altijd al tegen me dat als ik een tattoo wil er goed over na moet denken en iets moet nemen wat ik over 10 jaar nog leuk zal vinden en deze plaatjes hebben me duidelijk gemaakt waarom!

zaterdag 17 mei 2014

Review: Safari nail polish

zaterdag 17 mei 2014
Het was vandaag echt heeeerlijk weer en ik ben er lekker met vriendinnen op uit gegaan en toen ik eenmaal thuis was zag ik mijn moeder op het balkon zitten en ze was haar nagels aan het lakken. Ik dacht gelijk bij mezelf "bij zo'n weertje hoort gewoon een mooi kleurje op mijn nagels!" Ik ben gelijk naar boven gerend en heb een mooi vrolijk roze kleurtje gepakt en hier komt een review van de nagellak!

vrijdag 16 mei 2014

Exotic food: Patty

vrijdag 16 mei 2014
Ik had vandaag mijn laatste uur uitval waardoor ik dus lekker vroeg thuis was. Toen ik thuis kwam zag ik al dat mijn moeder ergens mee bezig was, met iets kookachtigs. Ik vroeg wat ze deed en ze zei dat het een verassing was maar al snel kwam ik erachter wat ze aan het maken was. Ik heb het geluk dat mijn moeder Jamaicaans is dus ze is een amaaazing kok. Ze was patty aan het maken en zodra ik erachter kwam vroeg ik mijn moeder gelijk om het me te leren. En nu zal ik het aan jullie leren met behulp van foto's en uitleg.

donderdag 15 mei 2014

Quote #4

donderdag 15 mei 2014
Ik heb dus besloten om voortaan mijn quotes op te schrijven en daar een foto van te maken omdat het dan wat persoonlijker is en niet zomaar een random quote plaatje van het internet. De kwaliteit is dus niet erg hoog maar ik hoop dat het in de loop van de tijd beter zal worden en ik doe mijn best om het zo mooi mogelijk te maken! En zo netjes mogelijk te schrijven of course.

Met deze quote bedoel ik eigenlijk dat je je leven niet door iemand anders moet laten bepalen of al helemaal van te voren moet plannen. Natuurlijk moet je wel een plan hebben maar je hebt van die mensen die echt iedere dag (oké misschien een beeeetje overdreven maar het komt in de buurt) in plannen en dus eigenlijk nooit lol maken. Wees een dagboek waar je iedere avond je dag aan verteld! Leef gewoon je leven en wees een beetje onvoorspelbaar (Unpredictable hihi)

woensdag 14 mei 2014

Project: Let´s get organised!

woensdag 14 mei 2014
Ik weet eigenlijk al een hele tijd dat ik gewoon niet georganiseerd ben van nature en hier dus wel wat voor over moet hebben. Vandaar dat ik nieuwe dingen ga uitproberen om wat georganiseerder te worden en dit het ik genoemd ´´project: Let´s get organised´´ Ik zal met jullie delen hoe ik het ga aanpakken, wat ik er allemaal voor gebruik en wat ik er hoop mee te bereiken! Natuurlijk is mijn doel om wat georganiseerder te worden maar dat is heus niet het enigste! 

dinsdag 13 mei 2014

30 day squat challange

dinsdag 13 mei 2014


Ten eerste wil ik sorry zeggen dat ik al 2 dagen niks heb gepost. Zondag was het moederdag en was ik de hele dag bij mijn oma en die heeft dus geen wifi... En gister heb ik mijn laptop gereset en dat duurde veeeel langer dan verwacht! Maar het was gewoon echt nodig dus ik ben blij dag ik het heb gedaan. Maar oké hier dus een nieuwe post!

zaterdag 10 mei 2014

100 happy days challange

zaterdag 10 mei 2014
Ik zat laatst op Girlscene en toen zag ik op de home van de site staan ''kun jij 100 dagen gelukkig zijn?'' Ik vroeg me uiteraard af wat het was dus ik nam even een kijkje. Het bleek dus een soort challange te zijn en tegen een uitdaging zeg ik geen nee! 

vrijdag 9 mei 2014

How to get rid of that horrible cold?

vrijdag 9 mei 2014
Ik voelde me vandaag niet zo lekker en aangezien mijn zus super verkouden is weet ik al wat het is. Ik voel een beetje een verkoudheid opkomen maar ik ben het nog niet voor de volle 100%. Nu kan je er nu nog voor zorgen dat je niet super verkouden en snotterig word. Ik heb een beetje onderzoek gedaan op het internet en hier het gene wat je het beste kan doen tegen een verkoudheid!

donderdag 8 mei 2014

Review: My skin 4in1 cleansing cream & Kruidvat eigen merk oogcrème

donderdag 8 mei 2014
Zoals je misschien al had gelezen bij mijn post ''bezoekje aan de Kruidvat'' zou ik een review doen over het product ''My skin 4in1 cleansing cream'' en de Kruidvat eigen merk oogcrème. Het is onderhand al een tijdje geleden maar ik wilde het beste uit het product halen zodat ik jullie een waar en eerlijke review kan geven. Ik begin met de My skin 4in1 cleansing cream.





woensdag 7 mei 2014

Quote #3

woensdag 7 mei 2014


Deze quote zegt eigenlijk gewoon dat je nooit moet opgeven. Natuurlijk lukt niks de eerste keer, maar dan moet je je moed niet verliezen! Ga gewoon door en probeer het nog een keer en nog een keer. Lukt het dan weer niet? So what je hebt nog een heel leven voor je en nog honderden kansen! Just go for it! Uiteindelijk kom je er toch wel.

maandag 5 mei 2014

5 redens waarom een homovriendje leuk is

maandag 5 mei 2014
Tegenwoordig zijn er zooooveeeeel mensen die iets tegen homo's hebben (voornamelijk jongens) terwijl homo's hartstikke leuk zijn! Eigenlijk vooral voor meisjes... Hier 10 redens waarom een homo als je beste vriend of gewoon een vriend leuk is!

zaterdag 3 mei 2014

review: NYC coverstick

zaterdag 3 mei 2014
Misschien dat je het in mijn vorige post hebt gezien dat ik een review ga doen over de coverstick van NYC. Ik heb hem gisteren gekocht en vandaag voor het eerst geprobeerd! Ik heb de gele gebruikt voor mijn wallen want ik heb donkere dikke wallen die me echt gek maken!

vrijdag 2 mei 2014

too weak

vrijdag 2 mei 2014
Ik heb vandaag met een vriendin afgesproken en we besloten om naar het dorp te gaan. Eigenlijk kwam ik er pas achter toen we al onderweg waren maar oké. Ze zei dat ze even naar de Kruidvat moest en ik dacht al bij mezelf ''ooh gosh dit kan nooit goed gaan...'' Ik had die dag de auto van mijn oma gewassen en had dus 10 euro in mijn zak. Ik dacht bij mezelf dat ik sterk moest blijven alleen ze was zo lang opzoek naar het product dat ze nodig had! Ik kon het gewoon niet laten... ''Ooh ja! Dat heb ik nog nodig hè.'' ''Mijn mascara is bijna op... Nouja nu ik er toch ben!'' ''Nouja dat wilde ik toch al een keertje proberen dus waarom niet nu gelijk meenemen?'' 

donderdag 1 mei 2014

Keratine behandeling

donderdag 1 mei 2014
Sorry dat ik al 2 daagjes niks heb gepost maar had het een beetje druk! Hier komt weer een nieuwe, en hopelijk interessante post!

Een paar dagen geleden heeft mijn moeder via internet een keratine behandeling bestelt en eergisteren was die eindelijk binnen! Ik kon wel springen van geluk aangezien ik het helemaal heb gehad met mijn haar. Ik zal jullie uitleggen wat een keratine behandeling is, hoe ik het heb gebruikt en waar ik het heb gekocht en hoe ik het ervaren heb of course.
Cocktails&Perfume © 2014