maandag 28 april 2014

Quote #2

maandag 28 april 2014

Zelf heb ik het wel gedaan en ik was te afhankelijk van andere mensen. Dit maakt je een makkelijker doelwit en je zal eerder gekwetst zijn. Oké ik moet toegeven dat het je wel sterker enzo maakt maar het gevoel is wel vervelend. Just live your life! You don't need anybody to become the most happy person of the world! 



Dit is eigenlijk mijn favoriete quote, het is gewoon zo waar. De quote zegt eigenlijk dat als je geluk te veel afhangt van een ander, dus dat hij er voor zorgt dat je gelukkig bent, dat je uiteindelijk gekwetst word. Niks is voor altijd. Zorg er gewoon voor dat je jezelf gelukkig maakt en dat je er niemand voor nodig hebt. Wees blij zonder reden en geniet van het leven! Oké je hebt van die personen die denken dat ze alleen gelukkig kunnen zijn als ze een vriendje hebben maar wat als het uitgaat? Als je nog rond de leeftijd van 16 zit is de kans dat het uitgaat super groot! Natuurlijk is het altijd leuk om een vriendje te hebben maar het is niet altijd even leuk.

vrijdag 25 april 2014

About beauty products

vrijdag 25 april 2014
Bij mij is wel eens het geval dat ik een naam van een product voorbij zie komen en geen idee heb wat het is. Ik denk dat dit bij wel meer meisjes het geval is dus ik dacht, laat ik wat producten opnoemen en uitleggen wat het is, wat het doet en ik vergelijk een paar dingen. Dus ik hoop dat jullie het ook handig vinden!

donderdag 24 april 2014

Favoriete jankfilms

donderdag 24 april 2014
Ik ben echt een persoon die van die romantische jankfilms houd en die dan lekker meejankt, en ik ben denk ik niet de enigste hier! I'm just a tipical girl. Don't judge me! 

Ik zal jullie mijn top 3 vertellen van de mijn favoriete jankfilms waarbij ik het hardst heb moeten huilen. En ik hoop dat ze jullie ook flink aan het huilen zal maken. Gewoon lekker op je kamer zitten met 3 zakken chips, 2 chocolade repen, 4 zakken popcorn (I LOVE POPCORN!) en of course een hele liter cola voor alleen jou!

dinsdag 22 april 2014

10 tips tegen vermoeidheid

dinsdag 22 april 2014
Vandaag was voor mij een erg vermoeiende dag. Ik was om kwart over één uit maar ben gebleven tot half vijf in verband met de huiswerkklas. Je bent verplicht om daar anderhalf uur te blijven maar ik had gewoon zo veel huiswerk! En ik was nog niet eens klaar met alles. Dus toen ik thuis kwam heb ik weer verder moeten werken en ben uiteindelijk zo'n 5 uur met school bezig geweest. En guess what? Ben er nog steeds niet 100% klaar mee.
Nu leek het me een slim idee om een post te doen over tips tegen vermoeidheid. Ik weet wel zeker dat meerdere mensen er last van hebben dus ik hoop dat jullie er wat aan zullen hebben!

maandag 21 april 2014

Milkshake maken!

maandag 21 april 2014
Ik was vandaag zoals iedereen vrij van school. En zoals gewoonlijk weet ik niet wat ik moet doen. Ik zat maar rondjes te draaien in mijn stoel en een beetje naar MTV te kijken. Na een tijdje had ik zin in een vanille milkshake en ik dacht ''hee waarom eentje kopen als ik het ook zelf kan maken!'' Want tja ik verveelde me toch, waarom niet! Ik heb even snel een recept opgezocht en zoals ik al had verwacht is het super makkelijk om zelf een milkshake te maken. Ik heb mezelf aangekleed en ben gelijk naar de Jumbo gegaan! 

zondag 20 april 2014

Vrolijk pasen!

zondag 20 april 2014
Super vrolijk Pasen allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal een fantastische dag hebben gehad en gezellig veel tijd met je familie door hebben gebracht zoals ik heb gedaan. En als je het niet hebt gevierd, don't worry! Zelf kan je de leukste dingen bedenken om met Pasen te doen! Bijvoorbeeld leuke dingetjes     knutselen of paaseieren schilderen. Het klinkt misschien kinderachtig maar ik vind het nog altijd leuk! En ik weet zeker dat de meeste van jullie het ook nog leuk vinden!

zaterdag 19 april 2014

the Liebster Award

zaterdag 19 april 2014
Ik logde in op mijn blog en zag dat ik al 3 reacties had bij een van mijn blogpost over de Kruidvat! Ik was super blij aangezien ik pas met mijn blog was begonnen. Bij een van de reacties zag ik dat een meisje me genomineerd had bij ''the Liebster Award''. Ik had echt geen idee wat het was maar gelukkig had ze er een link bij gedaan hihi. Het bleek dus een Ik voelde me vereerd en had het echt niet verwacht. Super bedankt voor de nominatie Yessi Sahan 

vrijdag 18 april 2014

Bezoekje aan de kruidvat

vrijdag 18 april 2014
Ik weet niet precies waarom maar ik houuu van de Kruidvat! Als ik daar met 10 euro of meer naar binnen ga, kom ik blut buiten. Ze hebben van alles om je gezicht te verzorgen wat ik dolgraag allemaal uit wil proberen! En dan heb ik het nog niet eens over de make-up die ze hebben... Jup, ik ben een Kruidvatverslaafde!



Ik kwam er dus vandaag pas achter dat essence zijn eigen verzorgingslijn had genaamd ''My skin''. Ja oké, ik had er wel eerder wat van gezien, maar ik dacht altijd dat het duur zou zijn dus ben er niet verder voor gaan kijken. Vanochtend toen ik op mijn laptop zat heb ik toch maar wat onderzoek gedaan en het bleek dus super goedkoop te zijn! Ook al weten we denk ik allemaal al wel dat het merk Essence daar bekent voor staat. Leuke spulletjes voor een betaalbare prijs! Ik ben gelijk gaan aankleden en naar de Kruidvat gegaan. Jammer genoeg heb ik niet kunnen slagen. Ze hadden het niet en ze zullen het denk ik ook nooit krijgen. 

woensdag 16 april 2014

Quote #1

woensdag 16 april 2014
Laat ik het eerst maar eens een beetje uitleggen. Op mijn blog ga ik dagelijks een paar quotes posten die ik erg mooi vind, en ik vertel dan uiteraard ook waarom ik het zo'n mooie quote vind. Laat bij de reacties gerust een quote achter die jij persoonlijk mooi vind!



5 Seconds of summer

Zoals je misschien al was opgevallen bevat mijn blogger adress 2 l'en in plaats van 1 zoals het eigenlijk hoort. Heel simpel uit te leggen, de normale was gewoon niet beschikbaar. Mijn blog heet unpredictable omdat het eigenlijk de titel is van mijn favo liedje en het woord eigenlijk een best grote betekenis heeft. Het leven moet niet voorspelbaar zijn! Anders zou het toch saai zijn? Steeds als ik naar het liedje luister word ik gewoon zo vrolijk! Het liedje is van de band 5 seconds of summer (5sos). Ik houuuu van hun! Ze zingen tenminste (de meeste liedjes tenminste) met een beetje met pit!

De band bestaat uit 4 leden, Luke Hemmings (de leadzanger en gitarist), Calum Hoods (hij bespeelt de bass gitaar en zingt), Michael Clifford (gitarist en zanger) en Ashton Irwin (drummer en zanger). Persoonlijk is Luke mijn favoriet hihi.


Cocktails&Perfume © 2014